Gastouderopvang Little Joy
een leuke gezellige opvang gelegen in de weidevenne.

Welkom bij Gastouderopvang Little Joy

 

 

Gastouderopvang Little Joy de leukste, gezelligste opvang in de Weidevenne!

Ik zal me bij deze even voorstellen, ik ben Monique 45 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van drie mooie kinderen Chayenna van 17 Julia van 15 en Guy 7 jaar. Wij wonen in een gezellige gezinswoning samen met onze 2 poezen. Na 17 jaar in de kinderopvang als pedagogisch medewerker gewerkt te hebben en na de komst van de jongste, wilde ik graag mijn liefde voor kinderen voortzetten, maar dan als gastouder bij mij thuis. 

Little Joy is kleinschalig, zodat ieder kind alle aandacht krijgt die het verdiend!

Ik vind het belangrijk dat kinderen, als ze opgevangen worden terecht komen in een gezellige huiselijke omgeving, waar net als thuis lekker gespeeld kan worden, gezellig geknutseld of samen lezen of praatje maken. Ik vind het belangrijk dat ze met veel plezier komen en dat de ouders hun kindje met een goed gevoel kunnen achterlaten. De kinderen draaien hier gezellig mee in ons dagelijkse gezinsleven.

De kindjes ontwikkelen ieder op hun eigen tempo, ieder kind is uniek en al spelenderwijs ontwikkelen ze zich. Ik beschik over genoeg speelmateriaal in alle leeftijden, om ze te laten ontwikkelen.  Mijn motto is alles mag niks moet, je mag knutselen maar het hoeft niet, de keuze laat ik aan het kind zelf. 

Daarnaast vindt ik rust, regelmaat en ritme erg belangrijk voor de kinderen, ik probeer me zoveel mogelijk aan het schema en ritme van thuis te houden zodat de kinderen hetzelfde ritme zowel thuis, als bij mij hebben. Ik probeer zoveel mogelijk aan de wensen van de ouders te voldoen.

Naast de mondelinge overdracht, krijg je bij mij een schriftje, waarin ik elke dag opschrijf wat we hebben gedaan. Zo kunnen ouders zien wat de kinderen die dag hebben gedaan en of er andere bijzonderheden zijn. 

Ook vind ik gezonde voeding belangrijk, dit draagt bij aan een goede ontwikkeling van het kind, ik ben daarom ook geen voorstander van teveel suiker. en geef ze daarom ook liever een ander alternatief dan snoep bv soepstengel, krentjes ,krentenbol of cracker/rijstewafel, wortel, fruit een gezond en verantwoord tussendoortje. Alleen met verjaardagen en feestdagen of vakantie is het natuurlijk een feestje en wordt er natuurlijk wel iets lekkers gegeten.

WAAROM KIEZEN VOOR LITTLE JOY.

-Ik bied een warm een liefdevol huis

-Genoeg spelmateriaal

-Ik luister naar het kind

-Creativiteit

-Flexibiliteit

-Kleinschalig

-Kindgericht

-Rust, Regelmaat en Ritme

-Gezonde voeding

-Openingstijden van 6.30-18.30

-beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag. 

-Voor de kindjes die komen een welkom kadootje, en voor de ouders die een kindje verwachten of hebben gekregen een kraam kadootje.


Tarief Little Joy per januari 2022

€ 6,00 per kind per uur. incl. broodmaaltijd, drinken, fruit en tussendoortje.

excl. billendoekjes, luiers, dieetvoeding, warm eten. 

Ouders hebben recht op kinderopvang toeslag, als je je inschrijft bij een geregistreerd gastouderbureau en een schriftelijke overeenkomst hebt.
Ik ben in het bezit van een diploma MDGO-SPW

E.H.B.O diploma en rijbewijs.-

Ik sta geregistreerd bij gastouderbureau gastouderland en Klein maar fijn.

Ik sta bij de gemeente geregistreerd onder LRK nummer 796814533

KvK Nummer 

68957491

Tevens heb ik certificaten:

-Triple-p.

-  Zintuigelijke ontwikkeling.

-Meldcode kindermishandeling. 

-Brandpreventie.

- Taalontwikkeling.

- De kracht van de taal in opvoeding.

- Pedagogisch beleid.

- Baby gebaren.  en diploma babygebaren.

En volg ik regelmatig thema avonden, om mijn kennis bij te houden.
 

Is dit wat je zoekt in een gastouder dan is dit het juiste adres.

Voor vragen, of contact kunt u mij een e-mailtje sturen op emailadres: luna27@upcmail.nl of via het contactformulier.

Bellen mag natuurlijk ook op nummer 0630652779.

Met vriendelijke groet Monique
Op dit moment heeft Little Joy nog een plekje op de  Vrijdag, per juni 2020  2 plekjes op de dinsdag/ donderdag  en per sept/okt plek op maandag , dinsdag donderdag en vrijdag .U kunt ook al eerder aanmelden voor een plekje , of reserveren dan komt u op de wachtlijst.

 

Wegens privacy staan er geen kinderfoto's op deze site deze staan  wel op mijn persoonlijke facebook site, maar is alleen bestemd  voor de ouders van mijn opvangkindjes.